Farewell

Farewell

Anotace: člověk musí odejít ikdyž nechce

Přicházíš ke mně,
už nemám sílu vstát
Ty jen objímáš mne,
já chtěla bych to vzdát

Vzhlížím k nebi nad námi,
hledám nejjasnější z hvězd
Skloněn nad mými ranami,
nemůžeš tu bolest snést

Slzy tvé,
které skrápí moji tvář,
jsou upřímné,
ne, ty nejsi lhář

Už nemůžeš mne zachránit,
mé srdce stěží buší
I když tě nechci opustit,
tma ovíjí mou duši

Lásko má,
sbohem již nezvládnu ti dát
Lásko jediná,
brzo budem spolu napořád
Autor Angela Valley, 12.12.2010
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí