Poslední rozloučení

Poslední rozloučení

Anotace: Muž který zemřel a vzpomíná na to když tu ještě byl.

Život již uběhl,
jak voda v řece.
Ani jsem vše nestihl poznat,
tu krásu, kterou nabízí.
Už mnohokrát mne dojala věcma,
jenž dosud nepotkal jsem.
Mnoho času,
strávených zde.
Na niž je těžké zapomenout.
Některé dobré,
některé zlé.
Již je mi to jedno,
protože zde nejsem.
Ale nikdy nezapomenu,
na chvíle,
co otevřeli mé oči.
Autor Laurencová, 12.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí