Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: Tento muž již není člověk. Toť zde popisuje, jak vše seběhlo se.

Urvaly křídla,
co zdobyla má záda.
Už ani nevím kdy to bylo.
Kdy pohltila mě tma.
Spáry zlověstné,
přilnuly mne k sobě.
Abych byl jejich náčiním smrti.
Tak se i stalo.
Chtěl jsem slávu,
moc a celý svět.
Nic z toho se mi nedostalo.
Jen utrpení,
bolest i krev.
Lidí, všeho věku,
rasy i pohlaví.
Toto se mi dostával.
Pro vraha to vypadá lákavě.
Ale vemte ne vědomí to,
že krví platit se má.
Autor Laurencová, 12.12.2010
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí