Vinná - Tobě I.

Vinná - Tobě I.

Anotace: po pár sklenkách vína

*



Nad sklenkou pálavy

stoupá mi do hlavy,

že jsem moc hloupá

jen malá holka,

co vidí stíny,

kde světlo ctí jiní,

a v zázraky doufá,

kde jiný si zoufá.


Už mne to nebaví,

nad džbánkem pálavy,

být pořád ta hloupá

a nechat se houpat

Tvým občasným "mám tě rád"

a jindy "chci s tebou spát"

přestaň si se mnou hrát

a teď jdi zas ji do náruče brát.


Dobrou noc přeji Ti,

kouzelníku zakletý

v šedi dnů Tvých,

kde chybí smích.




*
Autor Temeraire, 12.12.2010
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, jitka.svobodova, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víno umí povznést, ale nesmíme chtít vyletět příliš vysoko.

13.12.2010 11:24:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí