Vinná - Tobě II.

Vinná - Tobě II.

Anotace: ...

*



Mám v sobě opět vína dost

a proto Ti píšu jen tak pro radost,

že chybí mi Tvůj úsměv, Tvé "mám tě rád".

Prosím tě, nezlob se a nezkoušej se smát,

až budeš číst, nač myslím takhle v noci,

je v tom touha a také ten pocit,

kdy říkám si miluj mne tělem, srdcem, duší

a přestaň dělat, co myslíš si, že musíš.

Heřmánku můj jsi mi vzpomínkou i zítřkem,

já chtěla bych být myšlenkou za chvějícím se víčkem,

snem, co probouzí Tě k ránu

i realitou, co otevře bránu

vystavěným vzdušným zámkům

a vstříc s Tebou půjde dálek vánkům.



*
Autor Temeraire, 12.12.2010
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Kapka, James Libustka, jitka.svobodova, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí