Rýmovaná, písničková*

Rýmovaná, písničková*

Anotace: ...

Chumelí se chumelí
přikovaná v průčelí
o srpnové neděli
zůstávám a neodcházím

Svoje nitro v šanc ti házím

Chumelí se chumelí
sněhy vloček nadělí
o srpnové neděli
zůstávám a neodcházím

Svoje nitro v šanc Ti házím

Jako když se chumelí
o srpnové neděli
procházíme průčelím
vloček pár nás rozdělí

Nezůstávám ocházím

V šanc Tobě se neházím
Autor jvacl, 13.12.2010
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Květka Š., Skalsky Pavel, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí