Slušné podmínky

Slušné podmínky

Anotace: ...

Bydlím v šestém patře
takže mám slušné podmínky
na sebevraždu
na dotknutí se mraků
na rogalo ze slin

výběr by byl

Pracuji ve druhém patře
výš se zřejmě již nedostanu
mám slušné podmínky
které by mě občas mohly ...

... sprostě svést

Mám své pravidelné postupy
jejichž narušení spouští alarm
který jsem nikdy neinstaloval
ale vždy jsem ho měl

umím ze rozněžnit
z pořadu bez něhy
mám jemné ruce které dokáží
nezapomenutelně pohladit

(jsem to ale jen já
kdo nezapomene ...)

třeba se mýlím

Kdyby se mě někdo zeptal
(třeba prsatá moderátorka
televize Naostro
co by mi mimo kameru
předvedla svou vizitku)
jak se mi žije

řekl bych

že mám slušné podmínky pro život
.....................................

V budoucím tichu
které rušilo jen vrčení
prázdné ledničky
leželo bezvládné tělo
pokryté zahnívajícími

slušnými podmínkami
Autor smudlinek, 13.12.2010
Přečteno 245x
Tipy 11
Poslední tipující: Mbonita, Koprtinka, Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, Jana M., STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozněžni se. Třeba v příští básni. /kvůli mně/

13.12.2010 22:39:00 | Koprtinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí