Když

Když

Anotace: ...

Jsem křehká jako sněhová vločka,
Co taje, když jí pohladíš.

Jsem jako dešťová kapka v létě,
Co se vypaří, když jí políbíš.

Jsem jako ledový vítr,
Co mrazí, když jí pevně stiskneš.

Jsem jako hvězda,
Co září, když vidí ti úsměv na tváři.

Kde jsi, když chci tát, vypařit se, mrazit, zářit,
Tak kde jsi, když potřebuji Tě cítit.
Autor teniska, 13.12.2010
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: Tanzania, James Libustka, CULIKATÁ, Kubino 2, Kapka, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí