V alejích řas

V alejích řas

Anotace: mezi chloupky víček

Přivři oči a
představ si to po čem nejvíc prahneš,
zelený tygr v bublině,
let na křídlech oblohy,
nekončící pád do cukrové vaty,
večeře v rajské zahradě a
probuzení mezi korály…

Setři stín a šetři s tím štěstím

Zavři oči a poslouchej doteky,
to jsou jen vločky na řasách,
a snimi sníš o dospělosti…
drobné prsty drolí,
vanilkové rohlíčky a
meDVĚdí pracny…

Už víš kdy spojit aleje řas,
je ti tak nějak …náct,
asymetrie asi metr je
a tvá volnosti plna mysl,
plná jedné z těch plavovlásek,
prázdné kapsy, starý pásek,
z lásek upleteš si šálu-
tak hladce a tak obratce
Autor Mladý pán P., 13.12.2010
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Žqáry, Denael, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dinki linki, popravde uz ve mne chvilku tlelo :)

14.12.2010 08:07:00 | Mladý pán P.

Anotace zaujala a obsah básně též, ST!

13.12.2010 22:47:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí