Touha

Touha

Anotace: mé druhé dílko

Otevřenou náruč já
pro Tebe mám
a Ty jsi tam,
kde neusínám.

Co nám život nabídne dál?
Maličký svět se točí v mojích očích dál
jako na dlani ho mám
a vzpomínám...

Lásko,připluj zpátky
na moři dní,
však pláž je němý svědek
naší touhy nočni,
kde rackové odletí
do dálek a
někdy se vrátí...
Autor swetlex, 13.12.2010
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí