potmě

potmě

Anotace: .

.
.
kdosi nahoře
trhá smlouvu s bohem
co spadne na zem
dohromady s měsícem
krade nám tmu

ty najednou vidíš víc
než bys chtěl
žádný trumfy z rukávu
nemá cenu lovit

tenkrát potmě
tahal jsem tě za vlasy
že žijem jsme tušili
to dneska
je na všechno moc vidět

... a tušíme pendrek

.
.
.
Autor Michal Kvido, 13.12.2010
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: HarryHH, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí