pravda nebo lez naš život

pravda nebo lez naš život

Anotace: Chytrému napověz, hloupého kopni uvaha nebo basen nad pravdou

věčina přísloví je stejná
ale jejich uvaha je špatná

kdyz si uvedomíme veci který můžem znát
tak pak pochopimé jak tyto vety dokáží lhát.

mi lidi lež pokládámé za pravdu
a tak potlačujeme svou uvahu.

život ve lži tak nadale žijeme
proto tak i mluvíme

je to tak protože
pravdy se mi bojíme
Autor neFron, 14.12.2010
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí