Sled událostí jednoho přemýšlení

Sled událostí jednoho přemýšlení

Anotace: ...

Sedím.Myslím.Noha přes nohu.Přemýšlím.
Dívám se.Smutná.Bez slz.Zelené oči.
Myslím.Na Tebe.Přemýšlím.O Tobě.
Bolí.Nebolí.Je smutno.Není smutno.
Neveselo.Prší.Né slzy.Už brzy.
Je zima.Prima.Jede vlak.Sedím.Doma.
Na návštěvě.Sama.Píšu.Hladím míšu.
Vzdech a nádech.Výdech.Šum.Je žízeň.
Nepřízeň.Koho.Nikoho.Bez Tebe.S Tebou.
Já tu.Ty tam.Sama.Né sám.Klesám.
Spím.Je večer.Probuzení.Žádné není.
Jdu.Sedím.Noha přes nohu.Dívám se.
A myslím,že...nemyslím.
Autor jvacl, 14.12.2010
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí