Polapená

Polapená

Anotace: ...

Bezesné noci
střádají
nade mnou pavučiny
a smaragdoví pavouci
si ukusují z mojí viny
Jsem beruška,
které zastřihli křídla
a lapili ji do sítí
Jsem beruška,
která se smířila
s houpačkou na niti
Autor jvacl, 14.12.2010
Přečteno 240x
Tipy 11
Poslední tipující: Zasr. romantik, labuť, jedam, Mbonita, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí