Stesk

Stesk

Anotace: ...po našem nádherném jazyce...

Miláčku, dovol, ať snesu Ti
přechodník modrý jak nebe.
Nedbaje slavnějších slečen
miluji jen a jen Tebe.

Miláčku, uvěř že nelžu Ti,
že se mi po Tobě stýská.
Odletěv do jiných krajin,
bodla mne do srdce tříska.

Miláčku, odpusť mi, že se Ti
kurvím už nějakou dobu.
Lehaje pod deku s jinou,
stavím kříž našemu hrobu.

Miláčku, pochop, že přeji Ti
bys byla přednější mnohem.
Nemaje možnosti jiné
musel jsem Ti však dát sbohem.

Autor Giuseppe_Lumík, 14.12.2010
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí