(ještě) pět minut

(ještě) pět minut

Anotace: ...nebo celý večer?

krájíš svúj dort po poledni
nějak se nám lásko život zamotal
možná blázen s rolničkou
si s naším klubkem hrál

voní dnes káva víc?
mám pocit, že jsem na skok od slunečnic
je však zima, bílá pláň se lísá
není pro jiné v mém srdci místa...

zavírám oči, vítám Tě v mém snu
ležíš schoulená pod dekou
uskrávám čaj, vnímám Tě před sebou
a přitom... tak vzdálenou...
Autor Valemart, 14.12.2010
Přečteno 302x
Tipy 16
Poslední tipující: Ráchel, Gabrielle, isisleo, Kapka, labuť, Kubino 2, MishaX, zenge, jitka.svobodova, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň hezká
Culda Ti tleská:-)))

14.12.2010 18:26:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí