Přítel plyšoví…

Přítel plyšoví…

Anotace: Také máte rádi plyšáky tak jako já?:) Možná se vám bude líbit ;)

Tyhle malí miláčci,
to jsou moji plyšáčci.
Mohu s nimi být už věčně.
a přesto mi neuteče.

Když upadám do jámy lvové
vím že přijde slovo tklivé,
je to jako věčný splín
když vidím jen vlastní stín.

Ten můj přítel plyšoví
nikomu nic nepoví
milovat ho mohu věčně
přesto vím že neuteče

Láska s nenávistí vzkvétá
když ďábel k obloze vzlétá
Milovat a trpět mohu jen já
když vzroste ješitnost tvá.

Ten můj přítel plyšoví
má čumáček medoví
je sladký jak med
můj malí chladný svět...
Autor drapyna, 14.12.2010
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, alespon někdo se chytil :) Moc pěkné já jich mám také dost :) ale pořád malo :D

15.12.2010 08:21:00 | drapyna

Plyšáček medový tělo hřeje
když srdce žalem se chvěje
tichý a věrný společník
oddaný, žádný válečník
s ním každá chvilka jemně chutná
v jeho společnosti nebudu nikdy smutná:-))))
Také miluji plyšáky, mám jich mnoho:-)))

14.12.2010 19:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí