"Horizont života"

"Horizont života"

Anotace: Báseň nebo spíš text písně.

Někde tam,kde slunce se zemí se dotýká,
Někde tam ,kde končí den,
Někde tam věčnost duše polyká,
Má milá... ,je to jen zlý sen.

Polární zář tam ze vzpomínek vzniká,(se tvoří)
a promlouvá k nám přes Měsíc.
a jak tvá hvězda bliká,(do tmy se noří)
Rozumíš jí čím dál víc.

Vypráví nám své příběhy,
o tom co bylo,když sme nebyli.
Nebeská kniha lidských radostí,
křivd, zrad a neštěstí.

R:
Někde tam,kde slunce se zemí se dotýká,
Někde tam ,kde končí den,
Někde tam věčnost duše polyká,
Má milá... ,je to jen zlý sen.

Tam každý lidský osud končí,
věř mi já tam byl.
Dřív než si pro mě přijede černý kočí,
Abych svý temný hříchy...,
ze sebe smyl.

Každý večer krvavý nebe,
z rozbitýho okna sleduju.
včera mi vzalo tebe,
já se vrátím...slibuju.

R:
Někde tam kde slunce se zemí se dotýká,
Někde tam kde začíná noc,
Lásko mě se stýská,
Tak mi řekni,tak mi řekni proč?
Autor Necix, 14.12.2010
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí