Taky tak

Taky tak

Anotace: ...

Div se světe
Konečně pochopil, že tady pšenka nepokvete
Můj milý, ty to víš
Víš, že mi to vadí, když jsi druhým blíž než smíš
Nediv se, je to síla
Někdy bych z toho blila, jenže já nežila i žila
Milovaný a drahý
Váhy váží, kdo se snaží a klidně může být i nahý
Chtěla bych být objektem tvé snahy
Autor Inge, 14.12.2010
Přečteno 275x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, hašlerka, Holis, 6thSun, Petbab, labuť, jedam, Mbonita, CULIKATÁ, zenge, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí