Vánoce

Vánoce

Anotace: taková polovánoční

Vánoce se kvapem blíží
venku je už zase bílo
pomalinku dochází mi
jak krásně by v létě bylo

Oblečem si kombinézy
a vezmeme pekáče
protože jen ten Čech není
kdo do sněhu neskáče

Chlapec kouká z okna v záři
vánočního stromečku
"Mami, co to venku padá?"
"To je sníh, ty blbečku!"

Holt v tom ještě nemá jasno
tak veselý svátky, vole
ať máte Vánoce krásný
to vám přeje Hofman z Ole
Autor kofka, 15.12.2010
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Skrat, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí