Ve vlaku

Ve vlaku

Anotace: další z mých prvotin

Prostě s ním jedu
ve vlaku
sedíme
naproti sobě
a civíme oknem do mraků.

Jenom tak
jedem
oba tam
spolu a každý sám
za oknem je leden.

Prostě se máme
ve vlaku
a jen tak mimo
pod přísahou lásky
třepeme se zimou.

Prostě se v tom
vlaku
netopí
tak spíme
a každý sníme jinou pohádku...
Autor jvacl, 15.12.2010
Přečteno 253x
Tipy 12
Poslední tipující: HarryHH, James Libustka, Gabrielle, Mbonita, Jana M., Květka Š., CORONATION, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... tak krásně a jednoduše
to vypadalo zdálky

... pak jsem já prostoduše
zaklel tě do zápalky

že dětem do ruky
určitě nepatří
to víme dnes,

... tak trochu nešťastní ...

/ kdo se nespálí - neví co je žár ... :-))
- a kat aby to spral ...!! /

*

06.01.2011 14:35:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí