Rozumím..

Rozumím..

Anotace: jak jinak než o lásce:)

Jsem dech z tvých úst, které šeptají mi,
nikdy mou duši a srdce neopusť..
Jsem jak tvůj smělý stín,
když srdce mé veliké má splín.
Je mnoho cest, kterýma dá se vést,
Ale všechny mě vedou k tobě..
Nejsem ztracená a vím kam patřím,
když si nejsem jistá,ve tvých očích tu
nápovědu spatřím..topím se a ty mi podáváš ruku,
ani nevíš jak moc tě miluju ty kluku...
Autor Lindule, 15.12.2010
Přečteno 203x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí