náš král

náš král

Anotace: ani já sám nevím co si myslet

svět je krásný
ale dívám se jinak
protože lidé v něm se chovají všelijak

neni to bolestí
ale neznalostí
která se jednou stane naší předností

však ale veřím stále
že každý znás sesadí toho krále
nemyslím toho co posílá vojska

ale toho co vodí nás jako pejska

není to člověk
protože je v každým z nás
je to ten co kazí všechny z nás
Autor neFron, 15.12.2010
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí