Epilog

Epilog

Anotace: Zakončení sbírky "O věcech posledních. Ilustrační fotečka je k nalezení na: http://galerie.mobilmania.cz/showphoto.php?photo=55104&ppuser=86586

Sbírka: O věcech posledních

V zahradě vzpomínek
každý zhaslý plamínek
svou památku věčnou má.

Od domu z marnosti
každý schůdek účasti
bolest tvoji překoná.

Pak zbyde jenom vzpomínka,
na mámu, či tatínka,
co k večeři tě nevolá.

Však s podvečerem
v příšeří
smutek vchází
do dveří
braň se jak se braň.

Teď zaplatíš tu krutou
daň,
byť jsi v tom nevině.

Sejdi schody toho domu,
nepodlehni smutku tomu.
slzu v oku zamáčkni.

Vždyť brzy ráno s úsvitem,
přijde zase nový den
a tvář tvoji projasní.....
Autor Martin H, 15.12.2010
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, malá slečna, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí