Radostná...

Radostná...

Anotace: ... to už se tak někdy stane! ;-)

V kruhu kouzel se přání ukrývá
Je málé , je mé, je již dávno vyřčené
Mám své sny, mám je rád
Ty dny, kdy si mohu se slovy hrát

Tančit s mými touhamy
Myšlenkám se pousmát,
To když svádí mě k žertu!
Či dát pár slov... Tvému nitru

Vznášet v oblacích okamžik po polibku
Otevřít náruč, jak racek stoupat
I střemhlav řítit se, či jen tak být v tichu
Snad že mám Tebe... mou nezbednou holku...
Autor Valemart, 15.12.2010
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Kapka, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí