Předvánoční

Předvánoční

Anotace: jen tak nová malá úvaha

Nos ti do ruda
poškrábal ti skřítek mráz
a ze rtů vypouštíš poselství zimy
s kusem tvého já
na chodníku klouzat
jde se snáz
a pro sebe si cestou zpíváš
„kdo tě zná“

a večer v tichu, na zdi malý kříž
když zapálíš svíčku, čekáš a posloucháš
jak svíčka mluví a přivolává
ty malé okřídlené
co sedí na skříni když jdeš spát
a hlídají tě

„kdo tě zná“ zpívají si
a přitom
houpou nohama
Autor Luca_69, 15.12.2010
Přečteno 430x
Tipy 10
Poslední tipující: oběžnice, Gabrielle, Kapka, CULIKATÁ, Mbonita, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle mi chybělo tak dlouho...já ti děkuju ty moje třetí dítě...

18.12.2010 19:37:00 | oběžnice

A pořád mě hlídají :-)))
(skřítkové)...

15.12.2010 20:51:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí