Sluší

Sluší

Anotace: jen pokus :)

Unavená z vášně
K Tobě, brodím se
Smutkem.

Přijď lásko ke mně,
Buď dobrým skutkem.

Zanech všeho, aspoň
Na chvilku.

Vyslechni mé srdce,
Strážný můj andílku.

Potěš mou Duši

...

Díky Tobě, jí to konečně sluší.
Autor teniska, 15.12.2010
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Bambulka, James Libustka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí