Dárečky

Dárečky

Anotace: To je vymýšlení a zjištování, komu by se co líbilo a přál by si k vánocům, nejlepší je začít už během roku, ale vím, že to kolikrát také nejde..

Dárečky k vánocům nemusí být drahé,
ale raděj od srdce,
řeknu vám teď svých pár tipů,
tak, prosím, neztraťte se v téhle pomlce.

Za prvé-maminky se rády voní
nebo kupte kytku s lístkem-Jenom pro ni,
taky hezké korálky od Pepíka a Natálky
a co knížku na dobrou noc?
Snad už máte těch tipů až moc...

Za druhé-tatínkům těm chybí stále
kapesníky, ponožky
nebo v autě mapy taky a pak ještě rohožky,
modely zas na lepení pro tatínky kutily,
dva budíky na poličku,
aby ho včas budily.

Za třetí-kluci ty jsou stále v akci,
tak shánějte dobré hry,
monopoly,carcasone nebo zoo, kde jsou lvi,
rytířů a vojáků není pro ně nikdy dost,
PC hry a MP3 sežeňte jim pro radost.

Za čtvrté-holčičky jsou parádnice,
opatřte jim zrcátka,
sponky, mašle stužky, hřeben,
prostě cinkrlátka,
pastelky a malování zabaví je na pár chvil
a pak sukně, balerínky,
ujdou vnich snad stovky mil.

Za páté-babičky ty nosí brýle
a k nim pouzdra hledejte,
něco na zub nebo likér,
do balíčku přidejte,
pletení a vyšívání zabere jim také čas,
bavlnky a vlnu k tomu,
podělte je, prosím, vás.

Za šesté-dědečkům zas sběratelům,
fajfčičky a kaktusy,
myslivcům pak flintu dejte,
ať můžou jít na husy,
křížovky a detektivky jsou jim také potřeba,
uvidíte, zasmějou se,
i kdyby byl Lebeda.

Vánoce jsou prima svátky,
těší děti, babičky,
proto dědečkům a tatínkovi
peču zrovna rohlíčky.
Autor BARBYE, 16.12.2010
Přečteno 267x
Tipy 13
Poslední tipující: casla, bobi bobie, hašlerka, Petbab, Květka Š., Mbonita, Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojky.
Nemám ještě žádný dárek,
inspiraci též hledám,
co komu dát pod stromeček,
nápad žádný fakt nemám.
Díky a hezké vánoční svátky přeji
Ahojky Bobi

17.12.2010 07:53:00 | bobi bobie

zrovna jsem dopekla rohlíčky :o))ST!

16.12.2010 21:25:00 | hašlerka

Pro rodinu dárky mám a přesně jak jsi napsala
pro kluka elektroniku a pro princeznu cinkrlátka
a jiná různá malovátka a ostatní nepříjdou zkrátka..
Tak ať se Ti provoní byteček vůní vánočního cukroví ST

Já jdu užívat si s princeznou ven,když je tam tak nádherný den :-)))

16.12.2010 11:32:00 | Sweet KiWi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí