"Adventní splín"

"Adventní splín"

Anotace: smutek na duši..

Opustils mě,
jak den se s nocí střídá,
já vědoma si toho jsem
ale bolí to jak včelí roj,
co se na mne žene
za nocích dlouhých,
upadá na mě tmou ten čas,
kdy jsem snila o nás...
Dnes nemám sny,
nemám ani cit,
všechen vzal ten roj v dál.
Nejsem to já,
kůži cizí mám,
ale jsem,
nebo nejsem?
Ani nevím já.

Tento čas je prazvláštní,
stmeluje lid v komnatách,
někdo stejně bývá sám,
duše pláče,
srdce rdí,
v dálce slyším:
"usměj se zas"..
Tak jo,
vždyť smích léčí nás...
Autor swetlex, 16.12.2010
Přečteno 236x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já Ti posílám také culíčky a pohlazení
v modru nikdy nikdo sám není
a příští rok Tě snad už bude čekat radostnější.

16.12.2010 10:47:00 | CULIKATÁ

Moc dobře rozumím... když někdo schází, o Vánocí chybí ještě víc... Posílám úsměv pro bolavou duši.

16.12.2010 10:03:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí