Z lásky k ní

Z lásky k ní

Anotace: Né vše je jak má být .....

6.prosince 2010

Z lásky kní

V šedém hábitu
pomali kráčí
vstříc osudu jiným

na náhrobních kamení
usedá
a poslouchá mrtví
jímž život
vzala z lásky k ní

kosu opírajíc
o roh kamene
s ostřím na krajíc
nemalou útěchu proty
jež se mrzačí sami
po liniých těl svých

však

kosu s ostřím
jež protíná
střed kamene
těžký úděl mrtví měl
smrti nezbývajíc
nic než cestou
dále jíti
zbírajíc
svých milovaných ...
Autor JarekBrnoCz, 16.12.2010
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí