Vánoční recese

Vánoční recese

Anotace: srandy kopec na ty svátky :-D

Na rohu ulice Santa zvrací
Asi má zase deprese
Po roce štědrý den se vrací
a na stůl kapr nese se

Na proti v okně muž ženu vraždí
a nikomu pomoct nechce se
Krvavé cákance usychaj na zdi -
zas je tu vánoční recese...
Autor Chašmodský, 16.12.2010
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí