Osobní

Osobní

Anotace: ...

V krocích ozvěny hledám
Dívám se do krajiny bílé
Asi se zastavil čas...
Slunce za oknem tiše čeká

Nehledám žal
Ani chmurám duši nepújčím
Jsem uprostřed okamžiku
Moment rozhodnutí... jat dál

Mhouřím víčka
Představy rozpalují tál
Nastává čas přiznání
Dnes tu a zítra o kus dál
Autor Valemart, 16.12.2010
Přečteno 228x
Tipy 3
Poslední tipující: isisleo, James Libustka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí