Všechno a nic...

Všechno a nic...

Anotace: ...ve vesmíru...

Korálky planetek
rozházené v dřímotách
vesmírných stupnic
v návlecích z atmosfér
v každé se dýchá jinak
v každém tom vesmíru
má všechno a nic dáno svůj
pravý význam...

...obyvatelé Venuše
se vzdali své věrné sokyně
a Země se potopila
v záplavě slunečních záblesků,
které paralyzovaly lidské myšlení...

...ochrnuté vzpomínky
jsou invalidmi
bez maratonských pochodů

...zastaví a stojí...

a pokud včas někdo nepřijde

první pomocí
je vysvobození smrtí

možná to ani tak nebolí
a možná nelze ani žádnou
jinou možnost brát v potaz...
Autor Tomáš Přidal, 16.12.2010
Přečteno 249x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, jitka.svobodova, hypertenze, James Libustka, labuť, Mbonita, hašlerka, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní a tajemné verše

17.12.2010 19:47:00 | hypertenze

Sice Tvé básni nerozumím,ale já beru v potaz, že tady na zemi chci zlobit co nejdéle:))

16.12.2010 17:58:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí