Snář

Snář

Už jednom jsme tu byli,
vzpomínáš?
Bylo to na jaře
a ty jsi četl snář.
Kolem poletovalo chmíří,
bílé bylo nebe,
země se se mnou smíří
víc než sníh smutno mě zebe.
Vzpomínáš?
Jak prohrála jsem sen,
učila se létat,
nebyl to jen z mnohých den,
viděla jsem nebe se vslékat.
A vzpomínáš,
kdy ztratila jsem kopretinu?
Kapky se za mnou kutálely,
a já vyhlížela mou krajinu.
Hraj violo,
hraj a pěj mi píseň mou,
ten den nic nezbylo,
jen odlesk v očích a oči hrou.
Hleď, vzpomínáš?
Jen prach mi ležel v náruči,
myslel jsis, že jsem tvá,
že srdce se mi rozkočí.
Jsem jako ten sen
mrtvá jsem duše milovníků.
Vzpomínáš na ten den,
tak vzpomínáš?
Autor ta co bývala Andělem, 16.12.2010
Přečteno 413x
Tipy 12
Poslední tipující: Rejha, Gabrielle, Any 4, Anjesis, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta se mi líbí, té dám tip :)

12.03.2011 14:07:00 | Rejha

moc se ti povedla ;) ST

21.02.2011 20:04:00 | Any 4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí