šepotání

šepotání

Anotace: nemůžu nic napsat, spíše nemám ten správnej pocit, ale blíží se a já vybuchnu, řeknu bum, dám si rum a prokletý hvězdy budou se mi smát..

přišel jsem domů
právě teď
a řekl si že napsal bych báseň
avšak docházejí mi slova
nesou se opile do lví krásy
co se ztrácí v moderních sluchtkách
křičející došli mi sirky vole
nemáme síru ani fosfor
kterej hoří na vzduchu,
půl flašky jeho málo jest!
nekřič neřinč
chtěl bys v sobotu
nemám
daroval jsem vyšňpal jsem a
uviděl jsem vzácný dar
říkají mu.... bluetooth
NE
lžu
ožral jsem se
opil jsem se
nezničlil jsem se
neopil jsem se
lhal jsem a
říkám ti pravdu

ten kámen
je příliš málo děravý
a já jsem zkušeně opitý ,
opitý dojmem anebo tebou

máme mnoho možností
a všechny končí stejně
a jsme z toho nervózní
a z pocitu nevědění
chytám dojem znám ty mlhy
co se plíží při nebi ,
znám ty mlhy co křičej
o lhaní jo!
říkal jsi pravdu
a rozsvítil jsi světlu kousek místa
ve tmě
tak neřvi a nezhasínej
šetři energií
je to jednoduchý
co chceš slyšet
co chceš vědět
stačí šimrat
a tiše slyšet..
miluji tě?
šepotání,
šepotání..
Autor humus, 17.12.2010
Přečteno 251x
Tipy 9
Poslední tipující: pamp_elka, Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, ewon, slob
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jo, dáme panáka všichni..

20.12.2010 22:36:00 | humus

co to meleš vořechu, zrovna ty :-D:-D
radši si už konečně vyřeš svý trable v hlavě voe...

19.12.2010 23:04:00 | humus

nechápu jak někdo může víst tak nezřízený život plný alkoholu je opravdu žiovt o tom neusále kontzumovat alkohol já sem abstinent a taky dokážu žít

19.12.2010 13:58:00 | ostuda lidstva

s vámi bych pane někdy rád popil.

18.12.2010 10:30:00 | slob

uf, přeju mírnou kocovinu. zajdem na panáka? :-D

17.12.2010 12:55:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí