Kam si odešla?...

Kam si odešla?...

Anotace: Také si občas připadáte zbyteční? Snad se vám to zalíbí...:)

kampak odešel úsměv milý,
proč tu nezůstal ještě chvíli.
proč vždy odchází vše tak krásné,
a mě je hned vše jasné.
stála jsem v cestě,
neměla sem tu být,
byl v vzdáleném městě,
chci už jen o všem snít.
Proč si vždy přijdu zbytečná
když vše zase mají,
proč si přijdu už zbytečná
když už netápají.
Jsem útěcha když je není den,
nepotřebují mě už když přichází sen.


Kam si odešla chvilka má,
kampak sis mi zatoulala.
Hm odešla a nerozloučila se,
kouká na mě a směje se.
To je ale nezbedná chvíle,
jsou dlouhá jako míle.
Jen modrý motýlek ví,
jak můj usměv zní.
Autor drapyna, 17.12.2010
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí