SLOVA JSOU JEN VZPOMÍNKA

SLOVA JSOU JEN VZPOMÍNKA

Anotace: a hřejí jako kamínka

jsi labuť co prosí
o trochu chleba v těch vteřinách
jen myšlenky bosí
zůstanou v bažinách
jsi ostrov v krajině světů
napíšu hloupou větu
kde jen se zastaví
když vlak tu nestaví
jen ještě budu se plést
kam ale mají slova vést
jsi zázrak v řádku krajiny
bloudící stín, to jediný
mlčíš já vím
jsem stín
z mlhovin
a hřejí jako kamínka
slova jsou jen vzpomínka....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.12.2010
Přečteno 217x
Tipy 20
Poslední tipující: Eresiel, NikitaNikaT., Jiná, CULIKATÁ, Mbonita, hašlerka, Květka Š., labuť, PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, opravdu nádherně podané... zamyšlenkové, jako vždy. ST!***

17.12.2010 23:16:00 | NikitaNikaT.

Krásná...*:)

17.12.2010 19:13:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí