Beznadějná samota

Beznadějná samota

Anotace: ...

Zkoušej!
Vše co je možné
Důvěřuj!
jen sám sobě
Hraj!
jen hru svou
Jdi dál!
Touhle tmou

začátek nového roku,
konec, minulost byla jen sen
nikdo už není po tvém boku,
všechno jsi ztratil, v jediný den

hledej!
své místo
nečekej!
na dobré gesto

Jsi sám v temnotě, nikdo tu není,
zdá se ti, že ano? …To je jenom snění.
Jsi sám a vše sám musíš zvládnout,
svému životu jen ty můžeš vládnout.
Autor Caprica, 17.12.2010
Přečteno 354x
Tipy 9
Poslední tipující: Anjesis, ilona, Sladkalu, fuu, CULIKATÁ, Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý svého štěstí strůjce, viď...ST

19.02.2011 08:46:00 | Sladkalu

Zas tak černě bych to neviděl...hledej světlo, nebo vypínač :-)

17.12.2010 21:56:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí