Cesta osudu

Cesta osudu

Anotace: Každý z nás má stejný začátek i cíl a však mezi tím je dlouhá cesta co ubírá nám sil :)

Ne vždy je naše cesta rovná,
někdy je klikatá,klesá nebo taky stoupá.
Občas plná překážek,
jindy pocestnách s hromadou přetvářek.
A když už se nedokážeš udržet na nohou,
je tu spousta dobrých lidí co postavit se,Ti pomohou.
Však i sám můžeš ovlivnit cestu svou.
Vědět který směr na rozcestí zvolit,
kam až síly Ti dovolí dojít,
s kým svou cestu projít
nebo snad dokonce ji s někým spojit.
Občas se ale na Tvé cestě může zhoršit terén,
tak měj se na pozoru, aby nebyl poblíž nějaký kretén.:)
Autor Eresiel, 18.12.2010
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý konec,a že jich kolem je...

18.12.2010 11:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí