vesmír

vesmír

Anotace: 12/2010

Vesmír není černý, mrazivý ni tichý.
Vesmír je člověk.
Je to jeho srdce, jeho duše.
To vesmír tě vede cestou zde na Zemi.
Vložil do tebe minulost tvých předků,
jejich zkušenost, jejich bolest.
Ale ty, tys dostal možnost objevit budoucnost.
Ne, chlapče, nemusíš se bát dotknout hvězd.
Autor ísdóttir, 18.12.2010
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, líbí se mi.St.

18.12.2010 20:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí