Život

Život

Anotace: menší zamyšlení

Sbírka: Všední dny

Utíká...
Aniž bych byl si toho vědom
Čas pod rukama plyne

Spěchá..
kolem mě je náhle jen šedo
člověk pak ví že stejně zhyne

Život...
Ano on je to
utíká,spěchá
svou cestou si to šine

Zakrýva stopy
zakrývá čas
jen v číru objevil se šedý vlas
Autor Jacob P. Verlaine, 18.12.2010
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí