klopýtání

klopýtání

Anotace: se sladkým je fajn:)

království sladkých radostí
na stole plném starostí
zasypu kupou blbostí
-a kdo se nepostí
tomu se poštěstí

růžové brýle poliju vínem
to štěstí, ve stavu jiném
kouzelnou hůlkou přivolám
zažiju woodstock v opojném,
stavu s opiem
-a snad se mu dovolám

to duševní akvárko
naplním, Amálko,
slzami s růžovými odlesky
-tak nemysli na stesky
a pojď se přejídat mými
hořkými sladkostmi

...
Autor borůfkovej shit., 18.12.2010
Přečteno 313x
Tipy 14
Poslední tipující: Noc17, jvacl, Pevya, Gabrielle, Isquieasuus, malá slečna, Doradan, hašlerka, divoska_jaja, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uáá..holka Ty jsi dobrá...šup s Tebou do oblíbených

18.02.2011 07:31:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí