Zítra...

Zítra...

Anotace: ...šum křídel zítřků slyším v dáli znít toužím až k nim doletět, s pokorou jen čistě, prostě žít...

Nech květy štěstí rozvonět
šum křídel zítřků slyším v dáli znít
toužím až k nim doletět
s pokorou jen čistě, prostě žít...

Svět bude mé touze malý,
všechna moře, skály přeletím,
rozevřu náruč a přijmu života dary,
dny příští, to voňavé okvětí...

Vezmu Vás s sebou, pojďte, jdem !
Spirálou času,
za hranici osudu se přenesem.
Mají tam prý jen duhové mraky,
tím zubaté paní kosu seberem
a pozvem jí tam taky !
A co zítřek ? Neztratí se.
Promnění se jen,
v nekončící den...
Autor Sladkalu, 18.12.2010
Přečteno 249x
Tipy 26
Poslední tipující: Danger, mírně kousavý králík, PetTulak, NikitaNikaT., Mbonita, Holis, hašlerka, labuť, jedam, divoska_jaja, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ou,tak ta je.
Krásně nabitá sílou a svěžestí.Díky!

24.12.2010 09:34:00 | Danger

Moc se mi líbí! Krásné Vánoce! :o))

21.12.2010 18:45:00 | mírně kousavý králík

Pěkná procházka spirálou času ze Tvých slov!

20.12.2010 11:29:00 | xoxoxo

Skvěle jsem si početla. Děkuju. ST!*** za obsah.

19.12.2010 21:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí