Zakázaná láska

Zakázaná láska

Anotace: Menší vzkaz pro rodinu která mi pomohla ale i neskutečně ublížila...

Jak nádherně se na svět dívá,
s milovanými po boku,
jak rychle se však stmívá,
po zahození brýlí jež lahodily našemu oku.

Kdo dal nám právo milovat,
zakázanou lásku,
kdo dal cizím právo rozhodovat,
s kým a proč chci prožít tu slečnu krásku.
Mám snad bojovat,
rvát se s vámi,
vždyť chci jen milovat,
ne dělat problémy.

Slyšíte mě,
vy, které nenávidím.
Vidíte mě,
vy, kterým nezávidím.
Vaše zlost a nenávist,
pomohli mi k odhodlání,
váš hněv a závist,
ať hledí na nás zamilovaný.

Vše co jste mi přáli,
proti vám se obrátilo,
vy jste proti mě nevyhráli,
děkuji, mé přání se vyplnilo.
Čekání na zakázanou lásku, pro kterou bych umřela,
nevědomky předali jste mi jí na pozlaceném tácku.

Za to kým jsem se stala,
vděčím vám...
... vám které nanávidím,
na které bych sama ďábla poslala...
Jste má noční můra
avšak bez vás... bych šťastná nebyla.
Autor Pájík, 18.12.2010
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí