JÁ TOTIŽ VIDĚL JAK TANČÍŠ

JÁ TOTIŽ VIDĚL JAK TANČÍŠ

Anotace: ...

Ještě neznamená
Když vyměnili jsme si těla
Že někdy políbíš mě více

Že sáhl jsem ti pod ramena
(Tys ale ještě níže směla)
V té noci opitá krasavice

Nocí mi šeptáš sladký vzdech
Ráno se otáčíš- zapínáš košili
Snad abych nekoukal ti po ňadrech
Které mé ruce po tmách hladily

A třeba tě zítra svléknu zase
A pohladím tě celým tělem
Nebo třeba jen nesměle políbíš mi tvář
A taky už nemusíš přijít vůbec

A přesto už můžu jít každou nocí v klidu spát
Já totiž viděl tě tančit...
Autor jethullfan, 19.12.2010
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Mbonita, Izza, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní!St

19.12.2010 11:02:00 | CULIKATÁ

Moc se mi líbí
ST

19.12.2010 10:57:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí