Velká rodina

Velká rodina

Anotace: Tato báseň je psána o naší partě a částečně popisuje vlastnosti každého z nás. Omlouvám se těm na které jsem zapomněl a omlouvám se všem za občasné použití nevhodných výrazů, ale kdo ví o koho jde, tak mi dá za pravdu že to jinak nejde.

Sbírka: De amore et alia

Když přijdu domů
teplo kamen mne tu vítá
nebývá zde žádný z romů
a žárovka na zdi rychle svítá.

Peťa s pípou to tu roztáčí
a dobré pivo nám tu roznáší
jsme tu velká rodina
člověk vždycky vzpomíná.

Přijde Biši, má zas kostky
zůstanou z nás jenom trosky
a Bóřa s Pěšou šipky hrají
a nějak se k sobě mají.

Dnes je tu i Satyrák
a nepotřebuje ani otvírák
Kozel hezky točený
tvoří chvíle blažený.

Někdo pustil thrashmetal
a hned potom blackmetal
Slayer a Havran u piva
mlátí hlavou do zdiva

Mrožák s Cčkem nadávaj
o tuplák se pohádaj.
Objevil se tady Hrášek
náš abstinenční dráček.

Klika cvakla, dvéře letí
mamka vchází do dveří
všichni ji zde vítají
a s tatínkem jí mávají.

prší je hra hezká
karty o stůl pleskaj
přichází Diana s Liborem
to zas bude dlouhej den.

Verča s Holym tu taky bývají
a někdy filozofickou náladu mívají
Občas přijdou gymplačky
a to zas budem na sračky.

Je to tu fakt príma
i když není venku klima
není nad to býti v Albi
a pořádati velké kalby.
Autor Jiskroid, 20.12.2010
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí