KOLIK ?! TO NEVÍ NIKDO Z NÁS

KOLIK ?! TO NEVÍ NIKDO Z NÁS

Anotace: Přidalovská(?)...možná :)

V roztržené dlani
jako z papíru
drží svou bolest
a netrápí ho pohled
na prapor červené,
která mu skapává
z otevřené rány

...

propadá se
do mrákotných snů
i když nohama
stojí při zemi
oči hrají na mrkanou
...

vrtá mu hlavou
sbíječka myšlenek,
které se střídají
v odpočtu dní

..

příval, který ho pohltil,
když se nemohl nadechnout
mu spočítal všechno s úroky

.

vyrazilo mu dech,
když sečetl
KOLIK ?!
jenom si nebyl jistý

kolik mu vlatně zbývá času,

i když
TO NEVÍ NIKDO Z NÁS

a všichni stárneme
stejně rychle
což je jediná spravedlnost
na tomto světě...
Autor Tomáš Přidal, 20.12.2010
Přečteno 224x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Jiná, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, všichni stárneme stejně rychle, čas nelze zastavit.A kdo půjde dříve nebo později-nevíme, jen se všichni snažíme, aby to bylo co nejdéle.A já tu chci zlobit, ještě dlouho také:)).Hezký den Tome.

20.12.2010 11:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí