Shon života

Shon života

Anotace: určo v tom nejsem sám ...

22.srpna.2010

Shon života

Spíchám lítám
svou práci konám
vše kolem chci mít
dřív dokuď su živ

Život však
rychle utíká
čas nezná mezí
svůj klid nemá


honím se dělám
přátel nevšímajíc
čas mi chybí
uháním jak o život
žen si málo všímám
a tím i půvabům odolávám
ač nerad

Snažím se
snít svůj život
plný očekávání
něhy a porozumění
pro někoho žít
Autor JarekBrnoCz, 20.12.2010
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Judita, carodejka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky si to napsal příteli, krásné Vánoce Jarkuuuuuu.)))

22.12.2010 18:35:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí