Bílý maso

Bílý maso

Anotace: o neštěstí

Umlč úctu, zadrž slzy,
Za tebou to bude brzy.
To vědomí tě teď bolí,
On jen léčí tvý rány solí.

Chceš vklouznout do klidného nebytí
Než se tě jeho lačný pyj nasytí.
Teď už je po všem už je to pryč,
Za chvíli tě čeká striptýz a tyč.

Ty si vždycky měla svojí hlavu
Nechtěla’s být jen jedna z davu
Utekla jsi za lepším životem,
Za fantómem světa za plotem.

Přejela jsi přes hranice a ne jedny,
Společnost ti dělaly jen dřevěné bedny
Když byla cesta u konce tak místo světa
Pytel přes hlavu a nesmlouvavé „Veta!“

Sem tam dávka cukru, pak pohladí tě bič
„Dělej mrcho! Kruť se!“... „Křič!“
„Teď vzdychej! Směj se! Kvič!“
Už nebudeš víc než filthy bitch.
Autor Husso Pasannen, 20.12.2010
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí