Píseň o našem plesu

Píseň o našem plesu

Anotace: nechtěl by to někdo zhudebnit?:)

Sbírka: z mé hlavy - duše

už je u nás zase ples
koná se u Pacholíka
Sejde se zas celá ves
zveme ateistu i katolíka

...v šatně nechám bundu
valim si to k báru
hned si bědnám první rundu
abych přivedl se k váru

ref.
všichni se zas servou
roztrhají šat
perou se však s vervou
příště, nebudem je zvát

tak vám říkám poj´dte radši pít
nechte se už bejt
přestańte se bít
a na záchodech blejt

...o půlnoci tombola,
každý lístek vyhrává
dárek pro blbce i pro vola
jen ožrala dnes prohrává ...

ref:
Autor ondrejsu, 20.12.2010
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí